Welkom, bezoeker! [ Registreer | Inloggen

€1.525

Tropical Adventure – Surinaamse feestband

  • Land: Nederland
  • Plaats: Heel Nederland
  • Geplaatst: juli 8, 2017 12:57 pm
  • Verloopt op: 13 dagen, 2 uren
surrinaamse feestband
Surinaams muziekKleine suri band

Omschrijving

Haal de Surinaamse gezelligheid naar uw feest! Uw feest zal onvergetelijk zijn voor uw gasten aangezien ze nog wekenlang spierpijn zullen hebben van het vele dansen.

Tropical Adventure staat garant voor een geweldig feest met swingende muziek, entertainment en interactie met het publiek. Ondanks dat Tropical Adventure uit 4 personen bestaat is er niets kleins aan deze band. Dankzij de multifunctionele en ervaren muzikanten klinkt de band als een grotere formatie. Met een breed en gevarieerd repertoire speelt Tropical Adventure verschillende Caribische stijlen (waaronder soca, zouk, reggae, reggaeton, kdans), Latijns-Amerikaanse stijlen (merengue, bachata, salsa), Surinaamse kaseko’s en wasmachines en op verzoek ook disco, pop en ‘zelfs’ Nederlandstalig!

Een lust voor het oor, het oog en de lachspieren want de bandleden hebben ook behoorlijk wat humor in huis. Kortom: de “grote” band voor uw kleinere partijen!

Prijzen tussen € 1325,00 – 1650,00 afhankelijk van de duur van het optreden, locatie en grootte van het publiek (in verband met de in te zetten geluidsinstallatie).

Voor meer info ga naar www.soundflex.nl/ta

Benieuwd naar de prijs voor uw partij? Neem dan snel contact met ons op.

Geen tags

  

Listing ID: 2205553a5eda73ea

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gesponsorde links